Gradateam – Tilitoimisto Vantaa, Myyrmäki

Gradateam - Tilitoimisto Vantaa (Myyrmäki) tarjoaa monipuolisia ja kattavia tilitoimistopalveluja pk-yritysten taloushallintoon.

Meiltä saa ammattitaitoisen avun niin pieni- kuin suurempikin yritys. Jokainen yritys hoidetaan yhtä tarkasti ja täsmällisesti. Kun taloushallintosi on meillä hoidossa, voit luottavaisin mielin panostaa voimavarasi yritystoimintaasi.

Tilitoimisto Vantaa – joustavaa ja asiakaslähtöistä tilitoimistopalvelua.

Olemme pitkäaikaisen taloushallinnon kokemuksen omaava kotimainen perheyritys.

Teemme työtä sinua ja yritystäsi varten. Toimimme etujesi ja toiveidesi mukaisesti. Ymmärrämme yrittäjäelämän haasteita ja joustamme tarpeen mukaan.

Olemme monipuolinen ja palveleva tilitoimisto

Palveluihimme kuuluvat kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi myös asiantuntijapalvelut ja talouspäällikkötehtävät sekä erilaiset taloushallinnon eritystoimeksiannot. Neuvomme ja autamme sinua myös yrityksen perustamisessa ja yhtiömuodon muutoksissa. Hyvä, asiantunteva tilitoimisto ja sen mukanaan tuomat asiantuntijakumppani (laki- ja tilintarkastuspalvelut) ovat ensi arvoisen tärkeitä yrityksen taloushallinnon asioiden hoitamisessa. Tilitoimisto Gradateam – helposti lähestyttävä yhteistyökumppanisi.

Kun sinulla on mielessä kysymys tai ongelma, voit aina ottaa yhteyttä meihin. Voit tukeutua meihin kaikissa taloushallinnon kysymyksissäsi.

Meillä niin pienet kuin suuretkin yritykset ovat saman arvoisia – olemme tilitoimisto, joka palvelee kaikkia asiakkaitaan laadukkaasti, täsmällisesti ja luotettavasti.

Perinteinen vai sähköinen kirjanpito?

Tilitoimistomme tarjoaa niin perinteistä kuin täysin sähköistäkin taloushallintopalvelua.

Jos sinulla on kysymyksiä tai mietit, kumpi kirjanpitotapa sopii parhaiten omalle yrityksellesi, me autamme. Ota yhteyttä – keskustelemme kanssasi ja selvitämme mikä on paras ratkaisu yrityksellesi huomioiden taloudellisuus ja joustavuus.

Aloittava yrittäjä – hyvä alku yrittäjyyteen

Yrityksen perustaminen on merkittävä tapahtuma yrittäjäksi lähtevälle – Olemme tilitoimisto joka haluaa auttaa sinua heti alkutaipaleella. Kanssamme saat taloushallinnolliset asiat alusta asti järjestykseen. Käymme läpi koko prosessin ja saat käyttöösi kattavan kirjallisen yrittäjän tietopaketin.

Tilitoimisto Gradateam:n kanssa saat hyvän startin yrittäjyyteen – on hienoa olla mukana yrityksesi ensi askeleista lähtien ja nähdä yrityksen kehityksen kaari ja kasvu.

Tilitoimisto Vantaa – kerromme mielellämme lisää

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Meille voit aina tulla käymään, soittaa tai lähettää sähköpostia, keskustelemme mielellämme kanssasi lisää. Tapaamisessa käymme läpi toiveitasi ja tilitoimistopalvelujamme. Meille tärkeää on myös keskinäinen luottamus ja avoimuus. Hyvä asiakassuhde on toimintamme ytimessä.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla Myyrmäessä ja meille on helppo tulla, kulkuyhteydet ovat hyvät ja ilmaista parkkitilaa löytyy toimiston edestä.

Kiinnostuitko?

Tilitoimisto Vantaa Myyrmäki – ota yhteyttä ja kysy lisää!
050 597 9737
tuula.mustonen@gradateam.fi