Konsultointi

Tartu tilaisuuteen – Tarjoamme uudelle asiakkaallemme kokonaisvaltaisen asiantuntijapaketin yrityksesi tueksi.

Liiketoiminnan aloittamisvaiheessa on hyvä käydä yhdessä läpi yritystoimintaan liittyviä taloushallinnon perusasioita. Jokaiselle yrittäjälle on lainsäädännössä asetettu velvoitteet hoitaa viranomaisraportointi ja lakisääteiset velvoitteet. Perusasioiden hallinta auttaa sinua rakentamaan liiketoimintasi alusta alkaen vahvalle perustalle.

Taloushallinnon perusasiat käsittävät seuraavien asioiden läpikäymisen:

Miksi kirjanpito tulee tehdä, mikä on kirjanpitoaineisto ja yritystoimintaan kuuluva kulu. Tositteiden keskeinen tiedonsisältö ja asiasisällön tarkistamisen merkitys.

Käydään läpi lain vaatimukset täyttävät laskumerkinnät, arvonlisäverovelvollisen arvonlisäverotus sekä edustuskulut, neuvottelukulut, yrittäjän omat kulut ja yksityisnostot.

Mahdollisten työntekijöiden palkkaaminen ja palkkaukseen vaikuttavat muut toiminnalliset asiat. Perehdytään myös työkorvauksiin ja työkorvauksiin liittyviin eri toimenpiteisiin.

Pohditaan yhdessä yritystoimintasi tärkeät vakuutuskohteet sekä tulosennuste mahdollisia ennakkoveroja varten. Lisäksi neuvomme ja opastamme erilaisten kirjanpidon raporttien lukemisessa ja tulkitsemisessa.

Varaa aika henkilökohtaiselle neuvonnalle p. 050 438 7818 tai jaana.mustonen@gradateam.fi.

Muu konsultointi

Tarjoamme asiantuntijapaketin ja henkilökohtaisen neuvonnan edullisesti konsultointipalveluna myös vasta yrittäjyyttä harkitsevalle.

Ota yhteyttä p. 050 438 7818 tai jaana.mustonen@gradateam.fi.