Kirjanpito ja kirjanpitopalvelut

Tarjoamme kirjanpitopalvelua, joka räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Käytössämme on Fivaldin laaja-alainen taloushallinnon järjestelmä perinteisestä kirjanpidosta aina sähköisiin taloushallinnon kokonaisratkaisuihin.

Yritykselläsi on oma kirjanpitäjä, joka on perehtynyt yrityksesi kirjanpitoon ja on valmis auttamaan kaikissa taloushallinnon kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Kirjanpitäjäsi laatii kuukausittain sovitut raportit sekä huolehtii lakisääteisistä viranomaisilmoituksista. Olennainen osa kirjanpitäjän tehtävistä on tiedottaa yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä ennakoida tulevaa.

Kirjanpitäjämme informoi yrittäjää mahdollisista ennakkoveron muutostarpeista samoin kuin muutoksista sosiaalivakuutusmaksuissa ja muista oleellisista asioista.

Asiantunteva kirjanpitäjämme on yrittäjän oikea käsi yrityksen kaikissa talousasioissa.

Tilinpäätös ja veroilmoitukset

Kirjanpitopalveluumme kuuluu aina tilinpäätös, tarvittaessa konsernitilinpäätös ja veroilmoitukset. Täydellinen tilinpäätöspaketti sisältää tuloslaskelman, taseen, tase-erittelyn, tasekirjan liitetietoineen ja muut raportit ja selvitykset. Tilinpäätöspaketti pitää sisällään myös yrittäjän kanssa käytävän tilinpäätöspalaverin, jossa käydään läpi tilikaudella tapahtuneita oleellisia tulokseen ja taseeseen vaikuttavia asioita sekä toimenpiteitä, joihin seuraavalla tilikaudella kannattaisi kiinnittää huomiota.

Tilinpäätökset ja veroilmoitukset ilman, että olemme tehneet kirjanpidon, sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.

Yhteistyökumppanimme kautta on saatavissa myös tilintarkastuspalvelut (HT ja KHT) sekä esim. todistukset yrityksen varallisuusasemasta.

Kustannuspaikkalaskenta ja projektiseuranta

Fivaldi-taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa yksityiskohtaisen kustannuspaikka- ja projektiseurannan. Raportti on tehokas seurantaväline projektikohtaiseen katelaskentaan sekä erojen analysointiin.

Raportointi ja ilmoitukset

Kirjanpito on yrittäjälle palveluna luotettava ja helppo. Yrittäjälle lähetetään kuukausittain tuloslaskelma ja tase sekä muut sovitut seurantaraportit.

Viranomaisilmoitukset: Arvonlisävero- ja palkkoihin liittyvät ilmoitukset / raportoinnit sekä rakennusalan tiedonantovelvollisuuteen liittyvät ilmoitukset ja EU:n ulkopuolelta maahantuodun tavaran arvonlisäveroilmoitukset.

Muut ilmoitukset: Työnantajatilastoilmoitukset EK jne.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla Martinlaaksossa aivan Helsinki-Tampere moottoritien kupeessa. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomea, mutta päätoimialuettamme on Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu.

Ota yhteyttä >>