Tilitoimisto Vantaa - Myyrmäki

Tilitoimisto Gradateam Vantaan Myyrmäessä tarjoaa monipuolisia ja kattavia tilitoimistopalveluja pk-yritysten taloushallintoon.

Tilitoimistopalvelut kaikenkokoisille yrityksille

Meiltä saa ammattitaitoista apua niin pieni kuin suurempikin yritys. Jokainen yritys hoidetaan yhtä tarkasti ja täsmällisesti. Kun taloushallintosi on meillä hoidossa, voit luottavaisin mielin panostaa voimavarasi yritystoimintaasi.

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on pitkäaikaisen kokemus taloushallinnosta. Teemme työtä sinua ja yritystäsi varten. Toimimme etujesi ja toiveidesi mukaisesti. Ymmärrämme yrittäjäelämän haasteita ja joustamme tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä – keskustelemme kanssasi ja selvitämme mikä on paras ratkaisu yrityksellesi.

Monipuolinen ja palveleva tilitoimisto

Palveluihimme kuuluvat kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi myös asiantuntijapalvelut ja talouspäällikkötehtävät sekä erilaiset taloushallinnon eritystoimeksiannot. Neuvomme ja autamme sinua myös yrityksen perustamisessa ja yhtiömuodon muutoksissa. Hyvä, asiantunteva tilitoimisto ja sen mukanaan tuomat asiantuntijakumppanit (laki- ja tilintarkastuspalvelut) ovat ensiarvoisen tärkeitä yrityksen taloushallinnon asioiden hoitamisessa. Gradateam – helposti lähestyttävä yhteistyökumppanisi.

Kun sinulla on mielessäsi kysymys tai ongelma, voit aina ottaa yhteyttä meihin. Voit tukeutua meihin kaikissa taloushallinnon kysymyksissäsi.

Meille kaikki asiakkuudet ovat tärkeitä ja niin pienet kuin suuretkin yritykset ovat meille saman arvoisia – olemme tilitoimisto, joka palvelee kaikkia asiakkaitaan laadukkaasti, täsmällisesti ja luotettavasti.

Perinteinen vai sähköinen kirjanpito?

Tilitoimistomme tarjoaa niin perinteistä kuin täysin sähköistäkin taloushallintopalvelua. Jos sinulla on kysymyksiä tai mietit, kumpi kirjanpitotapa sopii parhaiten omalle yrityksellesi, me autamme. Ota yhteyttä osaavaan kirjanpitäjään!

Aloittava yrittäjä – hyvä alku yrittäjyyteen

Yrityksen perustaminen on merkittävä tapahtuma yrittäjäksi lähtevälle. Liiketoiminnan aloittamisvaiheessa on hyvä käydä yhdessä läpi yritystoimintaan liittyviä taloushallinnon perusasioita – olemme tilitoimisto, joka haluaa auttaa sinua heti alkutaipaleella. Tarjoamme ilmaisen konsultoinnin uudelle asiakkaallemme ja kokonaisvaltaisen asiantuntijapaketin, joten meidän kanssamme saat taloushallinnolliset asiat alusta asti järjestykseen. Käymme läpi koko prosessin ja saat käyttöösi kattavan kirjallisen yrittäjän tietopaketin.

Gradateamin kanssa saat hyvän startin yrittäjyyteen – on hienoa olla mukana yrityksesi ensi askeleista lähtien ja nähdä yrityksen kehityksen kaari ja kasvu.

Kerromme mielellämme lisää

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Meille voit aina tulla käymään, soittaa tai lähettää sähköpostia. Keskustelemme mielellämme kanssasi lisää. Tapaamisessa käymme läpi toiveitasi ja tilitoimistopalvelujamme. Meille tärkeää on myös keskinäinen luottamus ja avoimuus. Hyvä asiakassuhde on toimintamme ytimessä.

Tilitoimistomme sijaitsee Vantaalla Myyrmäessä ja meille on helppo tulla, kulkuyhteydet ovat hyvät ja ilmaista parkkitilaa löytyy toimiston edestä.

Gradateam – Ota yhteyttä ja kysy lisää »
050 597 9737
tuula.mustonen@gradateam.fi