Yritys

Gradateam – kotoisasti "GT", on vuonna 2011 perustettu perheyritys.

Yrityksemme takaa löytyy yrittäjätaustan omaavia osakkaita, jotka haluavat ideoida ja kehittää yritystään ja näin tarjota myös asiakkaille uusia ratkaisumalleja ja palveluita. Olemme hankkineet useiden vuosien työurillamme merkittävän määrän taloushallinnon osaamista, kokemusta ja arvokkaita ongelmatilanteiden ratkaisumalleja.

Aloittaessamme meillä ei ollut yhtään asiakasta, ainoastaan vahva usko tulevaisuuteen ja yrittäjyyteen. Asiakkailtamme olemme saaneet paljon hyvää palautetta ja he ovat suositelleet meitä myös muille yrittäjille. Toimintamme aikana olemmekin saavuttaneet vakiintuneen aseman ammattitaitoisena, arvostettuna ja asiakaslähtöisenä palveluntuottajana.

Palvelumme muodostuvat perinteisestä kirjanpidosta kokonaisvaltaisiin sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin. Asiakas voi ulkoistaa myös osan taloushallinnostaan meidän hoidettavaksi ja suunnitella mahdollisia toimintojaan uudella tavalla. Teemme työtä sinua ja yritystäsi varten. Toimimme etujesi ja toiveidesi mukaisesti.

Teemme tätä työtä, jotta voimme ylpeydellä sanoa, että olemme tilitoimistoyrittäjiä. Pyrkimyksenä on tuoda hyvää työtä enemmän esille, niin, että tilitoimistojen ja tilitoimistolaisten todella laaja osaaminen ja ammattitaito saisi enemmän positiivista julkisuutta.

Mottomme yrittäjänä:

"Ne, jotka ovat tarpeeksi hulluja uskoakseen, että voivat muuttaa maailman, vielä tekevät sen."

– Steve Jobs